Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

EMOS H2050 videó kaputelefon

69.940 Ft (55.071 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
  EMOS H2050 (EMOS EM-03M) videótelefon-készlet színes kijelzővel, zár / kapunyitó vezérléssel.
Szállítási díj: 991 Ft
Várható szállítás: 2024. május 31.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

Az, hogy tudjuk, ki áll és csenget a bejárati ajtónknál, olyan alapvető igény, amely az otthonunkkal kapcsolatban mindannyiunkban él. Az EMOS H2050 (EMOS EM-03M) videótelefon azonban még ennél is sokkal többet nyújt.

Amellett, hogy alkonyatkor vagy éjszaka is tökéletesen megmutatja az érkező látogatókat, a 7"-os nagy felbontású színes kijelzővel rendelkező nagy látószögű videótelefonnal akár az ajtónyitást és a kapumozgatást is vezérelhetjük. Könnyedén, egyetlen gombnyomással, anélkül nyithatunk távolról ajtót a látogatóknak, hogy elhagynánk lakásunk kényelmét.

Az EMOS H2050 (EMOS EM-03M) videótelefon örömöt szerez a csupán 2 vezetékkel kivitelezhető egyszerű telepítéssel , a könnyű és intuitív vezérléssel, valamint az olyan részletekbe menő átgondoltsággal, mint a névtáblatartó. A kameraegység 80°-os látószögének köszönhetően mindenkit látni fogunk, aki becsenget a házunkba vagy az irodánkba. Szabályozhatjuk a csengő hangerejét és az ízlésünknek leginkább megfelelőt választhatjuk a tizenhat telepített dallam közül.

Az infravörös LED-ek biztosítják a tökéletes felvételeket. A nagy látószögű kamera napközben a szokásos módon készít felvételt, rossz fényviszonyok között pedig automatikusan bekapcsolja a kiegészítő világítást.

Távolról nyitja az ajtót és a kaput. Nemcsak az érkező látogatókra figyelmeztet – a belső LCD-képernyőről egyetlen gombnyomással könnyedén kinyithatjuk a bejárati ajtót vagy a kaput is. Ugyanilyen egyszerűen képes a rendszer bármilyen típusú kapunyitó elektronikával kommunikálni. Alacsony kerítésre vagy bármilyen más alkalmas helyre is felszerelhetjük. A kameraegység képe a 7"-os színes kijelzőn jelenik meg.

Bekötés két vezetékkel. Szeretné meglévő hagyományos csengőjét egyszerűen lecserélni egy videótelefonra? Ezt könnyedén anélkül megteheti, hogy újabb vezetékeket kellene behúznia, mert alkalmas a két vezetékkel történő bekötésre, a hagyományos négy helyett.  

Vízálló kivitelű kameraegység: A videó- és hangátviteli eszköz bárhova könnyen felszerelhető, ahova szükséges. Ezenkívül a vízálló (IP 44) kameraegység olyan technológiával készült, hogy ellenálljon a rongálásnak, és hosszú éveken át tökéletesen szolgálhasson.  

Termékismertető

- képernyő nagysága: 7"
- kivitelezés (fülhallgató / hands free): hands-free
- színes kijelző
- zár/kapunyitó vezérlése
- dallamok száma: 16
- szerelés: falra
- a képernyő táplálása: 14.5 V DC (tartozék)
- kameraegység táplálása: monitoron keresztül
- hangerőszabályzó
- kameraegység gombjainak száma: 1
- kameraegység vandálbiztos kivitelezése
- szükséges kábelezés: RVV/CYSY 2× 1.0 mm
- vezetékek száma (- képernyő / zár / kapu): 2+0+0
- kamera megvilágítása: igen, legfeljebb 150 cm
- a kamera érzékelőelemei: 1/3 CCD infravörös sugárzással
- szín: ezüst
- képernyő méretei: 152 × 215 × 18 mm
- a kameraegység méretei: 141 × 63 × 40 mm
- kamera látószöge: 80°
- tartozék: tápegység
- védettség: IP44
- a készlet tartalma: 1 db ajtóra szerelhető kameraegység
- 1 db LCD
- garancia-időszak: 2 év
Árukereső.hu Árukereső.hu