Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

EMOS H4031 GoSmart IP-09C otthoni vezeték nélküli video kaputelefon wifivel

56.690 Ft (44.638 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt

GoSmart IP-09C otthoni vezeték nélküli video kaputelefon wifivel

Szállítási díj: 2.921 Ft
Várható szállítás: 2023. október 02.

Leírás

Maradjon kapcsolatban az otthonával

Hogyan maradhat kapcsolatban az otthonával és hogyan biztosíthatja ingatlana védelmét? Az EMOS GoSmart sorozathoz tartozó IP-09C intelligens kapucsengővel folyamatos rálátása lesz arra, hogy mi történik az ajtaja előtt.

Az kétirányú hangkommunikációval akkor is kommunikálhat  a vendégekkel és a nem kívánt látogatókkal, amikor Ön nincs otthon. A mobiltelefonjára küldött értesítések tájékoztatják Önt az ajtaja előtt felvett mozgásokról.

Az ajtózár vezérlésének lehetősége a mobilalkalmazásból, ami különösen akkor lesz hasznos, ha az ajtót távollétében kell kinyitni.

Az ajtózár vezérlésének lehetősége a mobilalkalmazásból.

Mindig tudja, ki van az ajtóban

Az IP-09C intelligens ajtócsengő mozgásérzékelővel van felszerelve, amely mozgás észlelésekor értesítést küld a látogató fényképével együtt a mobiltelefonjára. Az intelligens emberfelismerő funkció képes kiküszöbölni az állatok vagy járművek mozgása által okozott téves riasztásokat, így csak az emberek és az arcuk kerül rögzítésre. 

Az értesítés elküldésével egyidejűleg elindul a videófelvétel, amely feltöltődik a microSD-kártyára vagy felhőalapú tárhelyre. A felvételeket bármikor visszanézheti, és ellenőrizheti, hogy ki volt az a személy az ajtaja előtt.

 

Ne maradjon le senkiről

A beépített mikrofonnak, hangszórónak és kamerának köszönhetően az IP-09C intelligens kapucsengő lehetővé teszi, hogy videohívást kezdeményezzen az érkező látogatókkal közvetlenül a mobiltelefonjáról. Távollét esetén átirányíthatja a csöngető futárt a csomagot szállító szomszédjához, megkérheti a váratlan látogatót, hogy várjon az érkezéséig, vagy esetleg figyelmeztetheti az ajtaja előtt mozgó gyanús személyt.

Volt már olyan helyzetben, hogy gyermeke otthon felejtette a lakáskulcsot, amíg Ön dolgozott? Az IP-09C intelligens kapucsengő az ajtózárat is vezérelheti, és a mobiltelefonjával beengedheti gyermekét vagy esetleg egy másik családtagját!

 

.

Tökéletes kép éjjel-nappal

Otthon éjjel-nappal bébiszitterkedsz? Nem probléma! Az IP-09C intelligens kapucsengőbe épített Full HD kamera (1080p) 110°-os betekintési szöggel megapixeles CMOS érzékelővel van felszerelve, amely éles és torzításmentes képeket biztosít.

Az objektív előtt álló személy tökéletes képét minden fényviszonyok mellett az éjjellátás támogatása akár 4 m távolságig és a IR cut funkció biztosítja. Ez lehetővé teszi, hogy a nap 24 órájában nyomon követhesse, mi történik az ajtaja előtt.

Az Éjjellátás támogatása a nap 24 órájában biztosítja a tökéletes képet.

Nem csak az időjárással szemben ellenálló

Az IP-09C intelligens kapucsengő ellenállását bármilyen időjárási körülménynek garantálja a fedett előtető és az IP44-es védelmi fokozat.

Eléggé aggódik, hogy valaki ellopja az intelligens asszisztensét? Ne essen kétségbe! Az ajtócsengőt egy biztonsági rögzítőcsavar védi, amely a falra szerelhető tartóban rögzíti, és nem utolsósorban egy 85 dB-es behatolásgátló riasztó. A riasztó akkor aktiválódik, amikor a csengő és a tartó közötti kapcsolat megszakad, és megbízhatóan elriaszt minden tolvajt vagy betörőt. Ez a funkció az EMOS GoSmart alkalmazásban teljesen kikapcsolható.

Egyszerű telepítés

A beépített kamerával ellátott kapucsengő gomb 12 V-os tápegységről kapja a tápellátást, és az eredeti kapucsengő eltávolítása után a meglévő kábeleket használhatja a telepítéshez. Az áramforráshoz való állandó csatlakozásnak köszönhetően nem kell aggódnia a töltés vagy az elemcsere miatt.

A beltéri vezeték nélküli kapucsengő működtetéséhez 3 normál AA elem elegendő, amelyek élettartama több hónap, és nem korlátozza a beltéri elhelyezés.

Az Ön által kiválasztott helyre történő telepítés után egyszerűen csatlakoztassa a készüléket az otthoni Wi-Fi hálózathoz, és párosítsa az EMOS GoSmart mobilalkalmazással, amely mind az Androidos, mind az IOS mobiltelefonokhoz elérhető. A működés során a hangvezérlést is használhatja a Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilitásnak köszönhetően.

Integráció az EMOS GoSmart és a TUYA rendszerhez

Elkészítheti saját intelligens otthonát az EMOS GoSmart és más TUYA kompatibilis intelligens eszközökkel. Kapcsolja össze az egyes eszközöket, állítsa be tevékenységeik automatizálását, és távolról vezérelje őket egy teljesen lokalizált és intuitív mobilalkalmazással.

Hagyja, hogy otthona gondoskodjon magáról és több idő jusson minden másra

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu