Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ditec Entrematic Smart Connect kamerával

170.600 Ft (134.331 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Ditec
Az Entrematic Smart Connect az új rendszer, amely a bejáratokat App vagy PC-n keresztül távolról vagy lokálisan kezeli. A szett tartalmazza: 1 db Entrematic Smart Connect-et 1 db nyitás érzékelővel 1db kamera vizálló házban.IP66 besorolású. HD720p,H.264 video A nyitás érzékelő helyett kérheti dölés érzékelővel is.
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. június 27.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Termékismertető

Az Entrematic Smart Connect integrálódik a legnépszerűbb intelligens otthon platformokkal: a Google Home, az Amazon Alexa, az Apple Homekit 

A garázs vagy a kapu kezelőjének közelében elhelyezett agy a rendszer magja. A beágyazott 2,4 GHz-es Wi-Fi-nek (802,11 b / g / n) köszönhetően csatlakoztatható W-LAN-hoz, alternatívaként egy LAN-hoz USB / Ethernet adapter segítségével, és akár 3 operátort is képes vezérelni. 
A vezeték nélküli érzékelők elküldik a hozzáférés állapotát: nyitva, bezárva, nyitva hagyva, akadályozás ..., de figyelmeztetnek a hőmérsékletre és az akkumulátorra is. 
A beltéri-kültéri Wi-Fi-Ethernet kamera integrálásával lehetőség van HD valós idejű videók megtekintésére a hozzáférés kezelése közben.

INGYENES ENTREMATIKUS ALKALMAZÁSOK elérhetőek a Play Áruházban és az App Store-ban

Az Entrematic Smart Connect App legfeljebb 3 garázst vagy kaput vezérelhet minden hubhoz, és egyszerre sok hubot kezelhet. Az alkalmazásnak köszönhetően okossá teheti otthonát, forgatókönyveket készíthet a különböző rendszerek bevonásával: automatizálási állapot, hőmérséklet és érzékelő akkumulátor, a kezdőképernyőn elérhető eseménynapló, testreszabható képek a garázs / kapu képeiről, valós idejű videók automatikánként (2 kép / mp) ).

Az Entrematic CAM App  tartalmaz videomegfigyelést (25 fps 50 Hz - 30 fps 60 Hz), push értesítéseket, videofelvételt és pillanatfelvételt.

UNIVERZÁLIS MINDEN KAPU GYÁRTÓNAK, TÖBB MŰKÖDŐ RENDSZERÉRT

Egyedülálló megoldás az automatikus garázskapuk és kapuk távirányításához és videó megfigyeléséhez

Árukereső.hu Árukereső.hu