Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Garancia

Az átvételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben webáruházunk a termék árát visszatéríti.

Kérjük, hogy elállási szándékát ügyfélszolgálatunkon telefonon vagy írásban jelezze. Kérhet cserét vagy pénz visszatérítést is. A visszaküldött áru postaköltségei a vásárlót terhelik.

Visszaküldésnél kérjük próbálja meg az eredeti csomagolásnak megfelelőre visszaállítani a terméket, valamint kérjük mellékelje a számla eredeti példányát is. A pénzvisszafizetés utalással történik. Az utaláshoz kérem a visszaküldésnél mellékeljen részünkre egy számlaszámot is . Amennyiben a terméken látható fizikai sérülés van (törés, beázás, égés vagy olvadás) vagy egyéb külső módosítás, úgy a garancia érvényét veszti.

Webáruházunk minden termékére terméktípusoktól függően eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. A szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Webáruházunk általánosságban a komplett kapunyitó szettekre a törvényileg előírt garancia időtartamnál minden esetben  magasabb időtartamot ad

 

Jótállás

 

1. Az Stvillany Kft. az általa eladott termékekre a számla dátumától számított 24 hónapig vállal jótállást*(garanciát) az alábbi 2009.január 1-jétől gyártott termékekre vonatkozólag:

  •  OBBI kétszárnyú nyílóautomatika
  •  PWR25,.PWR35,PWR40,PWR50;kétszárnyú nyílóautomatika
  •  FACIL csuklókaros nyílóautomatika
  •  ARC BH csuklókaros nyílóautomatika
  • CUBIC földbe süllyesztett nyílókapu automatika
  •  ION4; ION6; NEOS300,400,600
  •  TOP603; 903H

*A 60 hónap bővített garanciát az Stvillany Kft. minősített telepítői érvényesíthetik. Egyéb nem minősített cégek vagy telepítők esetén a garancia 24 hónap.

A jótállási jegy nem érvényesíthető ha:

 a; A hiba rendeltetés ellenes (pl.nem a funkciónak megfelelő) vagy kezelési tájékoztatóban foglaltaktól eltérő használat, szakszerűtlen szállítás vagy tárolás, helytelen beszerelés, üzembe helyezés vagy a készüléken kívül álló okok (pl.hálózati feszültség megengedetnél nagyobb ingadozása,külső erőhatás,törés stb.) következménye.

  b;  A készüléket az Stvillany Kft.-n kívül más javította.

2. Ha a vásárló a jótállásba nem tartozó javítást kér, úgy ezt az Stvillany Kft elvégzi és a javított egységre vonatkozóan 12 hónap jótállást vállal.

3. A vásárló kérheti a készülék, illetve a meghibásodott egység cseréjét, amennyiben:

   A vásárlástól számított 3 napon belül hibásodik meg és a hiba nem az 1/a. vagy az 1/b.pontban leírtak következménye. A hibás készülék, illetve a meghibásodott egység az Stvillany Kft-nek visszaszolgáltatandó.

4. A jótállási igény a temékeket értékesítő vállalaton, vállalkozón, kereskedelmi egységen keresztül érvénysesíthető. A bővített garanciaidőnek kötelező feltétele, hogy a karbantartást a DITEC által minősített szakkereskedő vagy viszonteladó végezze el az alábbi rendszerességgel:

- Lakossági motorok esetén: minimum 12 havonta

- Lakossági motorok esetén, de társasházi felhasználásnál: minimum 6 havonta

A jótállási igényt az alábbi helyen kell bejelenteni:

Cég név:  Stvillany Kft.               Cím:  2730 Albertirsa Pesti u 74.                 Tel: 06/30-232-1852

5. A jótállás az eredeti számlával együtt érvényesíthető. Bővített garanciánál karbantartás igazolása. 6. A garanciális javításba vagy cserébe a szerelő szakember kiszállási és munka díja nem tartozik bele. A kiszállási és munka díjat a garanciális cserét elvégző cég határozza meg.

Árukereső.hu Árukereső.hu