Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sonoff Okosrelé garázskapuhoz és kapunyitó motorhoz

5.920 Ft (4.661 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Nem értékelt
Gyártó: Sonoff

Felejtsd el a távirányítót! Automatizálni a kaput soha nem volt ilyen egyszerű!

Alkalmazás segítségével, megfelelő mobil, illetve wifi kapcsolattal a világ bármely részéről is lehet egyszerűen és biztonságosan működtetni a kapuautomatikát. Ez az eszköz bármely tipusú kapunyitóhoz, garázsajtó motorhoz csatlakoztatható. Ingyenes alkalmazás, korlátlan számú felhasználóval megosztható.

Szállítási díj: 991 Ft
Várható szállítás: 2024. május 31.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

A Sonoff okos kapcsoló relé ideális megoldás kertkapu, garázskapu, kapunyitók vezérlésére. Más elektromos eszközbe vagy áramkörökhöz építve lehetővé teszi a távoli, interneten keresztüli irányítást is.

Ma már az internet és az okos telefon szinte mindenki számára elérhető. A kulcscsomót, a kapu távirányítót helyettesíthetjük ezzel a technikával. Előnyös, hogy olcsóbb, mint a távirányító, ráadásul a távirányítót könnyű elhagyni.  (A gyerek a telefonját biztos nem hagyja el könnyen!). Nem kell kulcsot adni az udvarban dolgozó munkásoknak, nem kell távirányítót keresgélni. A PC tápegységének távoli vezérlésével pedig a kamasz gyerek számítógéphez való hozzáférését is lehet korlátozni.  

Internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó App segítségével 

 • távolról vezérelhetjük a kapcsolót,

 • beállíthatunk időzített ki/be kapcsolást

 • be tudunk állítani egy konkrét időpontot

 • meghatározhatunk ismétlődő időpontokat 

 • elindíthatunk visszaszámlálót 

 

Az App-ból való távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal.

A letöltött alkalmazásban bárkinek engedélyezheti a hozzáférést, amit bármikor vissza is tud vonni. 

Használata egyszerű, kényelmes, mindennapi életünket segíti.

Kompatibilis Amazon Alexa és Google Assistant hangvezérléssel.

Sonoff okosrelé magyar nyelvű telepítési útmutatója (PDF)

 

 

Termékismertető

Sonoff okosrelé magyar nyelvű telepítési útmutatója (PDF)

A SmartWise 5V-32V egy áramkörös, Sonoff kompatibilis, WiFi-s, távvezérelhető okos kapcsoló relé, kontakt kapcsolással és impulzus kapcsolási üzemmóddal

SmartWise okoskapcsoló reléje ideális megoldás kertkapu, garázskapu, kapunyitók vezérlésére, vagy más elektromos eszközbe vagy áramkörökhöz építve azok távoli, interneten keresztüli vezérlésére. Ideális megoldást kínál többek között kapuzárak és elektromosan nyitható kapuk vagy PC tápegységek távoli vezérléséhez. (Motorvezérléshez (ahol két vagy többirányú mozgatás szükséges) a termék 2 áramkörös vagy 4 áramkörös verziója szükséges.)

Mint minden más SmartWise eszköz, a SmartWise 5V-32V okosvillamossági eszköz is kompatibilis a Sonoff termékeket is vezérlő eWeLink mobiltelefon app-pal. Ez tehát egy olyan WiFi-vel felszerelt, NO/NC kapcsolást is támogató relé, mellyel zárhatunk vagy meg is szakíthatunk áramköröket, időzíthetjük is a kapcsolást, és az interneten át is vezérelhetjük a relét és a rá kötött elektromos eszközt.

Ez a népszerű okosrelé 2021. januárban megjelent új RF-es altípusa, mely már nem csak WiFi-s kapcsolásra alkalmas, de 433 MHz-es RF vevővel is fel van szerelve, így a Sonoff RF távirányítókkal és a SmartWise RF fali kapcsolókkal is vezérelhető. Minden Sonoff RF távirányító és SmartWise fali RF kapcsoló kompatibilis vele.   

A WiFi-s okosrelé a működéséhez 5V USB-s vagy 7V-32V AC/DC közötti tápfeszültséget igényel.

A kapcsolt áramkör a relé tápfeszültségétől független, a relé a COM bemenetre kötött 90-250V/10A váltóáramot vagy 0-30V/10A egyenáramot tud kapcsolni NO vagy NC üzemmódban is. Feszültség nélküli, azaz potenciál mentes, ún. száraz kontaktus kapcsolásra is alkalmas.

Internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó App segítségével távolról vezérelhetjük a kapcsolót, és beállíthatunk időzített ki/be kapcsolást is. Az App-ból való távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal is.

Kompatibilis Amazon Alexa és Google Assistant hangvezérléssel.

Átállítható impulzuskapcsolási üzemmódba is, melyben 1 másodperc kapcsolás után megszakítja az áramkört, vagy 1 másodperc megszakítás után újra zárja az áramkört.

 

Terméktulajdonságok:

 • WiFi + RF verzió - nem csak mobiltelefon app-ból kapcsolható az interneten át, hanem helyileg Sonoff és SmartWise 433 MHz-es (nem ugrókódos) RF távirányítókkal és RF fali kapcsolókkal is vezérelhető;
 • Relé tápfeszültség: 5V DC USB vagy 7V-32V AC/DC
 • Vezérelt áramkör: feszültség-mentes száraz kontaktus vagy 90-250V/10A váltóáram vagy 0-30V/10A egyenáram is kapcsolható, (a relé tápfeszültségétől függetlenül)
 • NO/NC bekötést és kapcsolást is támogat - a relé képes áramköröket zárni és megszakítani is
 • Magyar nyelvű mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink, magyar nyelven is
 • Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a relé aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
 • Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól a mobiltelefon app-ból az interneten át távolról ki vagy be kapcsolhatja a relét (és a rá között eszközöket)
 • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklus.
 • Időzített kikapcsolás - beállítható a relé arra is, hogy minden bekapcsolás után bizonyos idővel automatikusan kikapcsoljon
 • Impulzus kapcsolás: beállítható a relé impulzus kapcsolásra is, azaz egy megadott hosszúságú rövid kapcsolásra (pl. jellemzően 0,5 vagy 1 másodperc), a négy áramkör külön-külön beállítható erre.
 • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak vagy másoknak a távvezérléshez
 • Csoportok, szobák - csoportokba és szobákba rendezheti Sonoff és SmartWise okoseszközeit az eWeLink app-ban
 • Okosvezérlés (Scene) – Az Okosvezérlés / Scene eWeLink app funkció segítségével létrehozhat különböző Sonoff / SmartWise eszközök közötti feltételes vezérléseket is. Például egy TH10 reléhez kapcsoló hőmérséklet vagy páratartalom érzékelő adatai alapján kapcsolhat egy Sonoff S26 konnektort, vagy egy Sonoff RF Bridge átjáróhoz párosított RF mozgásérzékelő jele alapján kapcsolhat egy Sonoff vagy SmartWise okos villanykapcsolót is, de két WiFi-s eszköz be és kikapcsolását is összehangolhatja (pl. egy Sonoff villanykapcsoló WiFi-n át bekapcsolhat egy Sonoff WiFi-s okoskonnektort).
 • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, és Google Nest-hez is
 • A Sonoff és testvérmárkája, a SmartWise eszközök egymással kompatibilisek, egyaránt az eWeLink gyári app-ot használják.
 • Az eWeLink app már magyar nyelven is elérhető!

 

A termék két üzemmódban működik: normál kapcsolás és impulzus kapcsolás. A két üzemmód között az alaplapon található gomb segítségével lehet váltani.

„NO” és „NC” típusú vezérléseket is beköthetsz vele:

A relének három kimenete van:

 • a „COM”, a bemenet, avagy az NC és az NO esetén közös pólus,
 • az „NO”, azaz „Normally Open” = "Alaphelyzetben nyitott" és
 • az „NC”, azaz „Normally Closed” = "Alaphelyzetben zárt".

 

NO és COM bekötése esetén: az áramkör alapértelmezésben nyitva van, és a relé kapcsolásakor a COM (közös) és az NO pólus közötti áramkör záródik.

NC és COM bekötése esetén: az áramkör alapértelmezésben zárva van (feszültség alatt van), és a relé kapcsolásakor szakad meg az áramkör. (Ez a bekötés használatos például olyan elektromos kapunyitók esetén, ahol a kapu az áramkör megszakadásakor nyílik.)

 

 

 

Árukereső.hu Árukereső.hu