Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SmartWise WiFi-s garázskapu vezérlés Sonoff-kompatibilis, interneten át távvezérelhető, állapot szenzorral

18.301 Ft (14.410 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt

A SmartWise (Sonoff kompatibilis) WiFi-s garázskapu nyitó vezérlése az interneten át, mobiltelefonról teszi lehetővé a garázskapu nyitását és zárását, és a pillanatnyi állapot ellenőrzését. A legtöbb kapunyitó rendszerrel kompatibilis: fali kapcsolós és távirányítós garázskapu nyitó motorokhoz is integrálható.

A garázskapu vezérlő szett tartalmaz:

 • egy Sonoff / eWeLink app-kompatibilis, WiFi-vel felszerelt kapcsoló relét, mellyel szárazkontaktusos impulzuskapcsolással indíthatjuk a garázskapi nyitását és zárást, hasonló módon, mint a fali kapcsolóval, vagy egy távirányítóval vagy fali konzollal. A relé (pl. az otthoni) WiFi router-ünkre kapcsolódva kapcoslódik a Sonoff/eWeLink Cloud-hoz (felhőhöz), melyet az eWeLink ingyenes okosotthon app-ból az interneten át bárhonnan elérünk mobiltelefonról, és nyithatjuk/zárhatjuk a garázskaput vele.
 • egy mágneses garázskapu állást érzékelő szenzort, melynek segítségével a mobiltelefon app-ban ellenőrizhetjük, hogy zárva vagy nyitva van-e a kapu,
 • a telepítéshez szükséges csavarokat, alkatrészeket a szenzor rögzítéséhez.

A szett nem tartalmazza a WiFi-s vezérlő működéséhez szükséges sztenderd* 5V (1A) USB-s tápegységet! Továbbá az egyértelműség kedvéért: nem tartalmaz fali kapcsolót, távirányítót és kapunyitó motort sem.

* (telefontöltéshez is szokásosan használt)

Szállítási díj: 991 Ft
Várható szállítás: 2024. május 31.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

A SmartWise garázskapu vezérlő szettje motorral vezérelt, rádiós távirányítós vagy fali kapcsolós garázskapukat okosít fel, és tesz az interneten át mobiltelefonról távolról vezérelhetővé, automatizálhatóvá és távolról ellenőrizhetővé.

A SmartWise rendszer a legtöbb garázskapuval kompatibilis, ahol a nyitás és zárás egy közös gombról - szárazkontaktussal (egy feszültség nélküli áramkör zárásával) - indítható el kapcsolóról vagy távirányítóról.

A SmartWise garázsajtó nyitója kompatibilis a Sonoff-rendszerekkel, az Sonoff eWeLink applikáció segítségével vezérelhető, valamint integrálható az ingyenes IFTTT rendszerrel, a Google Home-mal és az Amazon Alexa hangvezérléssel is.


 

Internet-kapcsolattal rendelkező iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó (ingyenes) eWeLink app segítségével távolról vezérelhetjük az okos garázskapu nyitónkat, és beállíthatunk időzített nyitást/zárást is. Az App-ból való távoli elérés lehetősége megosztható a családtagokkal is.

Kompatibilis Amazon Alexa és Google Assistant hangvezérléssel és integrálható az ingyenes IFTTT-vel, mellyel beállíthatjuk azt is, hogy amennyiben telefonunk pozíciója pl. 100 méteres körzetébe ér az otthonunknak, a garázsajtó nyíljon ki automatikusan.

Az állapotszenzor működése:

Az eszközben az állapotszenzor visszajelzése úgy van megoldva, hogy az eWeLink app a relé állapotaként jelzi ki a szenzor állapotát. Az app-ból történő vezérléskor a relé egy rövid kontakt-impulzust küld a kapumotor felé, hogy indítsa a nyitást / zárást, ekkor a garázskapunyitó állapota az app-ban ON / BE lesz kb 1 másodpercig (a zárás miatt). De mivel ekkor nyílni kezd a kapu, így a szenzor nyitott állapota miatt ON / BE állapotban marad az app-ban a státusz (bár a relé csak egy impulzust adott), amíg a kapu nyitva van (azaz pontosabban amíg nincs teljesen bezárva). A következő kapcsolás után, amint a kapu becsukódott, és a szenzor érzékeli a zárt állapotot, az app OFF / KI állapotot fog mutatni, ez jelzi az app-ban, hogy a kapu zárva van.

Az eWeLink app-ba elérhető ALERT funkció a kapunyitóhoz, bekapcsolása esetén minden státuszváltozásról küld az app a telefonban szabványos iOS/Android értesítést, azaz mind a nyitásról, mind a zárásról kap a tulajdonos értesítést. Az értesítések a megosztott fiókokra nem kerülnek elküldésre, csak az eszközt elsőként párosító eWeLink fiók tulajdonosa.

Mivel az eWeLink app-ban az eszköz állapotát a nyitva/zárva állapotérzékelő adja meg, így a garázskapu / kertkapu nyitó motor gyári RF-es távirányítóval való nyitása és zárása is megjelenik az app-ban és így értesítést is képes róla küldeni az app.

Terméktulajdonságok:

 • Állapotlekérdezés – A mobil app-ban látszik a garázsajtó aktuális állapota (nyitott (ON) vagy zárt (OFF))
 • App-ból való távvezérléssel való nyitás/zárás – Bárhol is van, mostantól távolról kinyithatja vagy bezárhatja a garázskaput távolról.
 • Kompatibilitás: a legtöbb garázskapu-motorral kompatibilis, ahol a nyitást és zárást ugyanaz a gomb vezérli, szárazkontaktussal (azaz egy feszültség nélküli áramkör zárásával), fali kapcsolóról vagy távirányítóról.
 • Mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink
 • Időzítés – Számos időzítési funkció elérhető: egy konkrét időpont beállítása, ismétlődő időpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklus.
 • Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak a távvezérléshez
 • Készülékcsoportok – Csoportba rendezheti Sonoff és SmartWise készülékeit, és egy kattintással többet is ki vagy bekapcsolhat
 • Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, valamint IFTTT-hez.

Árukereső.hu Árukereső.hu