Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fali nyomógomb RF okosrelékhez

3.820 Ft (3.008 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Sonoff

SmartWise RFM1 fali tartóból kivehető, 1 gombos RF (rádiós) fali kapcsoló

Műanyag fali kapcsoló formájú RF, azaz rádiós távirányító, a falra szerelhető tartóból kivehető kapcsolóval. Vezeték nélkül kapcsol Sonoff T1 és Sonoff TX kapcsolókat és Sonoff 4CH Pro és Sonoff RF (R2) és (R3) reléket is. Rádiós távirányítóként, alternatív kapcsolóként és keresztváltó kapcsolóként is telepíthető. Ez az egy gombos RF bllenőkapcsoló változat, fehér színben.

Szállítási díj: 991 Ft
Várható szállítás: 2024. június 27.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás

A SmartWise RFM1 egy 1 gombos, RF (azaz rádiós) távirányítóként működő, speciális billenőkapcsoló, mely falra erősített tartójából akár ki is vehető. Kompatibilis a Sonoff T1 és Sonoff TX T1, T2, T3 (WiFi-s + RF-es) okos villanykapcsoló-családdal, a Sonoff RF (R2) és Sonoff RF (R3) relékkel, a Sonoff 4CH Pro R2 és Sonoff 4CH Pro R3 négycsatornás relékkel, és a Sonoff Slapher izzófoglalattal is, azaz alkalmas azok vezeték nélküli távvezérlésére is.

A kapcsoló forma tehát egy 1 gombos 433MHz-es RF (azaz rádiófrekvenciás) távirányítót rejt. Ez tehát nem egy önállóan működő kapcsoló, hanem a Sonoff T1 (1C és 2C), valamint a TX sorozat (1C, 2C, 3C) kapcsolóihoz rádiófrekvenciásan, azaz vezeték nélkül kapcsolódó távirányító, ami vezetékezés nélkül telepíthető más T1 és TX kapcsolók alternatív vagy keresztváltó kapcsolójaként vagy az említett Sonoff relék vezeték nélküli fali kapcsolójaként, avagy távirányítójaként.

A SmartWise RFM1/RFM2/RFM3 rádiós távirányítós kapcsolók két db AAA ceruza elemmel működnek, melyek nem tartozékai a kapcsolóknak.

A kapcsoló tartója a falra csavarral (nem tartozék), vagy öntapadós matricákkal (nem tartozék) rögzíthető. A kapcsoló rész kiemelhető a fali tartóból és távirányítóként akár magunkkal is vihetjük, ha máshol van rá ideiglenesen szükség. Bekötést, vezetékezést értelemszerűen nem igényel, hiszen rádiós távirányítóként funkcionálva vezérel más, bekötött RF-vevős eszközöket. Emiatt nincs a falba besüllyesztett része, a kapcsoló teljesen lapos, és így bárhova felszerelhető, akár utólag is.

Mivel a SmartWise T1R üveg előlapos RF érintőkapcsolónál egyszerűbb, strapabíróbb, műanyag billenőkapcsolós kivitelű, ezért akár garázsokba, műhelyekbe is ajánljuk.

Terméktulajdonságok:

  • Műanyag billenőkapcsoló, a fali tartóból kivehető
  • vagy a falra önállóan (a tartó nélkül is) felszerelhető
  • Ez az 1 gombos termékváltozat
  • Csavarral vagy a csomagolásban található öntapadós matricával rögzíthető a falra tetszőleges helyen
  • 433 MHz-es rádióvezérléssel kapcsolja a Sonoff T1 és a Sonoff TX kapcsolókat, valamint a Sonoff RF (R2) és (R3) reléket, és a Sonoff 4CH Pro (R2) és (R3) relét.
  • Maximum 14 db ilyen RF kapcsoló párosítható egy T1 vagy egy TX kapcsolóval, a Sonoff 4CH Pro relével csak 1 db RF távirányító párosítható, míg a Sonoff RF relé több távirányítóval is működtethető.
  • 2 db AAA elemmel működik (nem tartozék)

A termékhez magyar nyelvű használati útmutató elérhető.

Árukereső.hu Árukereső.hu